fotooficial-2018-191300x540Fundada l’any 1972, la Coral L’Amistat té un fort arrelament en el teixit associatiu de Premià de Mar. Integrada actualment per una trentena de cantaires, dirigits per Esther Doñate Gil, té com a objectiu principal el gaudi i la difusió de la música en general i del cant coral en particular. Des de l’any 2012 és l’organitzadora de la Temporada de Música i del Cicle d’Espectacles Musicals per a Escolars a l’Espai l’Amistat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Premià de Mar.

Darrerament la coral ha combinat programes de cant “a capel·la” amb muntatges escenogràfics com “El Mikado” o l’òpera “Sort”, i amb grans produccions en col·laboració amb altres corals, orquestres, cobles, etc. com ara “Música d’escena”, “Quatre segles d’òpera”, “El Messies” , “Només per a uns quants?, ”Rèquiem de Fauré”, “Cançó d’amor i de guerra”… I més recentment actuacions amb La Locomotora Negra, Quartet Mèlt, Cris juanico, orquestra Laud’Ars.

La coral participa de forma habitual en trobades, intercanvis, festivals, concerts amb altres formacions corals i en activitats que promouen el compromís i la solidaritat.